News: Bli med Kaizers Orchestra og lag Opera – dvd/blu-ray !
Posted: Feb, 14, 2012

Vil du ha Kaizers Orchestra live i Operaen med Kringkastingsorkesteret på dvd eller blu-ray? Da må du isåfall lese videre!

 

Alle de fem oppsatte konsertene i Operaen i januar er allerede utsolgt og interessen for dette unike møtet mellom norges største rockeband og flaggskipet av norske symfoniorkestre i landets flotteste konsertsal er formidabel. For å bøte på interessen settes det nå opp et ekstra matiné-show lørdag 26 januar kl 16:00. Og det er her DU kan entre bildet, om du har billett til selve konserten eller ei! Vi planlegger nemlig å få dokumentert denne once-in-a-lifetime eventen, der Kaizers Orchestra fremfører Volume III, pluss overraskelser, sammen med KORK. Men for å gjøre dette trenger vi altså DIN hjelp.

Her er greia: Vi planlegger å lage en limited edition dvd / blu-ray i 2500 eksemplarer (2000 dvd´er og 500 bluray) Disse vil ha en unik cover lay out og i tillegg signeres av alle medlemmene i bandet før de sendes ut til de som har bestilt. Tentativ releasedato er 1 juni ! Dvd´en kommer til å koste kr 35 euro + frakt (ca 260 kr + 30 kr) og bluray´en kommer til å koste 40 euro + frakt. (Utgivelsen kommer også til å bli gjort tilgjengelig for vanlig salg på et senere tidspunkt, men da i ordinær utgave.)

Her kan du altså hjelpe bandet med å finansiere innspillingen av konsertopptaket i Operaen tillegg til at du kan få deg en unik og signert versjon av dvd´en eller blu-ray´en tilsendt!

Første mann til mølla - prinsippet gjelder!  HER er link til crowdfunding-siten!

Og HER kan du kjøpe billett til selve konserten!