News: DVD med bonusmateriale? You like?
Posted: Jan, 15, 2013

Kaizers Orchestra crowdfunder en eksklusiv og signert DVD-utgivelse fra Operaen via Pledgemusic. Nå blir det også muligheter for å få med noe fett bonusmateriale på DVD´en!

 

Kaizergjengen er samlet for første gang i år. Stedet er Kongeparken på Ålgård og anledningen er pre-produksjon og forberedelser til årets heftige turneringsrunde.

-      -  Det er alltid en fin og trygg måte å starte en ny sesong på dette. Ta noen dager pre-produksjon, pusse litt støv av de gamle låtene, bli bedre kjent med de nye og komme gradvis inn i tralten igjen. Vi trenger alltid det etter noen måneders pause, forklarer Geir Kaizer.

-       - Så pre-prod er øving, egentlig?

-       - Det og kaffedrikking. Og i tillegg rigger vi opp scene med full PA og lysrigg, slik at vi kan øve på selve konsertavviklingen med crewet. Hele produksjonen øver, kan du si. Profft opplegg. Vi skal være kanonklar til første show i Operaen, er planen!

-       - Høres smart ut! Og vi har allerede etablert at matiné-konserten den 26 skal filmes for DVD/Bluray-utgivelse, (les mer HER) men nå vil dere plusse på bonusmateriale, fortell!

-       - Det som skjer når vi Kaizergutter drikker kaffe sammen er at vi begynner å snakke konsept, så også denne gangen. Og det vi kom fram til nå var at det hadde vært morsomt å inkludere den ”første” konserten vi fikk filmet på det som nå blir en utgivelse av den ”siste” konserten. Det pluss alle musikkvideoene vi har gitt ut, i en fin cluster på DVD, det er også noe fansen har etterspurt tidligere.

-       - Gøyt! Fortell hva den ”første” konserten  er da?

-       - Vi ble filmet av NRK da vi spilte… ja det var vel vår første utsolgte konsert i Bergen noensinne, faktisk! på Kvarteret i januar 2002. NRK Hordaland var tidlig ute og lagde et én time og ti minutters program om oss i den anledning. Har ikke sett det selv på ti år, men tenkte det var litt poetisk å samle disse endene av ferden i én pakke, da. Har skjedd en del på de 11 årene, så kan man sitte og sammenligne, da.

-       - Og hva må til for at dette skal bli realitet og ikke bare en samtale over kaffekoppene?

-       - Vi må kjøpe ut programmet av NRK, så vi tenkte at vi kunne si at vi må ha 200% på pledgen før vi gjør det. Vil folk ha det, så skal de få det! Dette blir opp til folket selv å bestemme. I tillegg utvider vi fristen til 1 april, så folk har litt mer tid på seg. Nå er vi på 155%, så dette burde jo kunne gå !

-       Vi kan også legge til at dette er siste sjangsen i denne Kaizer-eraen til å få tak på et samlet signert Kaizerprodukt! 

      Gå til Pledgemusic-siden HER