News: En for orgelet, en for meg EP ute nå!
Posted: Jun, 15, 2011

Fire nye versjoner av "En for orgelet, en for meg" fra Violeta, Violeta Vol I, med gjesterappere ligger nå tilgjengelig på iTunes og WiMP !

 

- Vi fikk idéen da vi jobbet med vokalen på låten i studio. Det var lørdagskveld og god stemning, det var faktisk den kvelden Spellemannprisen gikk av stabelen i 2010, så både Terje og Yngve var i Oslo for å henge med fiffen, minnes Janove Kaizer.

- Det startet med at vi tullesang låten på ulike norske dialekter, noe vi syntes både var ganske morsomt og kult. Fra der ble idéene bare bedre og bedre til vi til slutt endte opp med å ville høre utlendinger rappe på en ekte Kaizergroove. Og i stedet for å la det forbli en god nachzpielidé så tok vi fatt i saken neste dag for å finne gjester som kunne bidra. Og nå er resultatet endelig klart !

- Hvordan kom dere så opp med disse bestemte rapperne ?

- Timbuktu sier seg litt selv, han liker vi godt både som artist og person, så veldig stas å få han med. Han er jo i tillegg nesten for "norgesvenn" å regne etterhvert så han var jo egentlig selvskreven, hehe. I forhold til Tommy Tee så har vel jeg spesielt alltid hatt veldig lyst på en Kaizer remix fra gudfaren i norsk hip hop, og med denne bestemte låten så bydde sjangsen seg endelig. Veldig moro å høre den arrangert av en kar fra et ganske annerledes musikalsk ståsted. Prinz Pi fant vi gjennom vårt tyske promobyrå, og Blaxtar gjennom vår Nederlandske plateselskap. De har begge laget veldig kule versjoner!  Man må jo bare trekke på smilebåndet av ren glede når et uforståelig språk som vårt får besøk av andre uforståelige språk på denne måten! Herlig!

- Ja, for hvor blir det av den engelske versjonen?

- Kaizers bruker bare engelsk i taleform intervjuer og ellers bare  til aprilsnarrer.

"En for orgelet, en for meg EP" blir bare utgitt digitalt. Den er tilgjengelig på iTunes i Norge, Danmark og alle områder Kaizers ikke gir ut plater. Og ellers på Platekompaniet, WiMP og etterhvert også Spotify, blant annet.  I andre europeiske land gis det ut lokal singel.