News: En siste Kaizer-dans!
Posted: Feb, 8, 2013

(Foto: Arne Bru Haug)  HER kan du stå og se Kaizers avlsutte karrieren i september.

Det er konfetti i luften i kveld og stjerner blinker farvel..

 

Så er det bestemt. Aller siste slag står på DNB Arena i Stavanger den 14 september 2013. Men frykt ikke kjære billettløse venn, det blir avslutningsDAGER på DNB Arena, flertall! Denne skuta skal til bånns sakte og møysommelig, over flere dager!

- Vi hadde et veddemål med manageren vår, Eivind, om at den første konserten kom til å være utsolgt før Geir våknet i dag. Eivind vant. Innen Geir hadde kommet seg på beina var ANDRE ekstrakonsert allerede i salg, altså torsdagen.  HELT utrolig! Janove Kaizer er naturlig nok i begeistet modus over responsen på Kaizers Orchestras siste dager på scenen. Billettsalget har vært helt enestående og nå er altså torsdagskonserten lagt ut for salg. Billettlink HER!.Alt har en ende, til og med den eventyrlige Kaizervekkelsen som har hjemsøkt vårt hjemland de siste 12 årene har visst det. Avslutningskonsertene i september blir siste sjanse til å se til å se dette usannsynlige rockefenomenet live én siste gang, før oljefatene stilner. Kanskje ikke for godt, men i alle fall for en stund.

  - Dette KAN bli vår aller siste show noensinne. Det kan også godt være at vi kommer tilbake en vakker dag. Det eneste som er sikkert er at vi tar noen års pause nå og at vi avslutter denne Kaizer-eraen på hjemmebane i Stavanger. Det skal bli en verdig og heidundranes avslutning, skuta skal ned med flagget til topps!
  Hva skal de gjøre nå?  Les mer om det HER!
  -     - Hva tenker du selv om å gi deg med dette som har vært livet ditt de siste 12 årene, det må være litt spesielt?         - Jeg gruer meg, og jeg gleder meg til disse siste konsertene med gutta. Vi har gått gjennom krigen sammen og knyttet noen ubrytelige bond.  Det kommer til å bli både latter og tårer på scenen og i salen disse kveldene. Men det blir fint å feire en eventyrlig bandkarriere sammen med våre fantastiske fans. Vi gleder oss!