News: Følg Kaizers på veien!
Posted: Mar, 15, 2012

(Foto: Geir Zahl. Arne Bru Haug, also known as the photographer. Her trener han på spionshots i Frankfurt)

Arne Bru Haug er Kaizers merchselger på Volume II turneen, og blant alle t-skjortene og hettegenserne ligger det et kamera. Det bruker han for tiden til å dokumentere livet på roaden med Kaizers.

Sjekk Arne´s fotoside!

 -       Jeg forelsket meg i klikkelyden i speilreflekskameraet da jeg var 14 år på ferie i Tyskland, og kjøpte mitt første kamera da. Innen vi kom til Danmark noen dager senere hadde jeg tatt opp 20 filmer. Siden det, altså i 16 år, har jeg tatt bilder og vært opptatt av fotografering, forteller Stavangermannen Haug, som også jobber som illustratør og som grafisk designer når han ikke er ute og jobber opp mileagen sin med en viss skramlegjeng.

-       Hvordan er det å være på turné med Kaizers da?

-       Det er et fint liv det, gode folk på tur og lun stemning. Constanze fotoklubb er ute i byene og klikker en del på dagtid og ellers går jo dagene med til rigging, soundcheck, middag, gig og til slutt et par after show pils. Jeg har ikke vært på turné av denne sorten før, så for meg er det jo et spennende og eksotisk liv.

-       For å nerde litt, hva slags utstyr har du brukt på de bildene vi ser på siden din?

-       Jeg bruker et nyinnkjøpt Canon 5D MkII, hovudsakelig med en EF 24-70 1:2,8 L linse, så etterbehandler jeg dem jo da. Prøver å gi hvert bilde det uttrykket det kler best.

-       Er du den nye Paal Audestad da, den sertifiserte Kaizerfotografen om dagen?

-       Hehe, store sko å fylle i så fall! Nei, altså, Paal tar sine bilder og jeg tar mine, det man kan si som er felles for oss to er at bandet gir oss ubegrenset tilgang, vi får være flue på veggen, både på og av scenen, og det gir jo muligheter til å ta unike bilder. Så da er det opp til meg om jeg klarer ta noen!

Som sagt, sjekk ut på linken over!