News: Siste Kaizerkonsert live-streames!
Posted: Aug, 22, 2013

 

 

(Foto: Terje Winterstø Röthing)  Det nærmer seg ubønnhørlig slutten for Kaizers, men det er fortsatt mye moro igjen!  Dette bildet er fra Zürich tidligere i år.

 

Nå kan alle få med seg finalen!


Kaizers Orchestras konsert i DNB Arena i Stavanger den 14 september blir bandets siste i denne omgang. 5500 billetter ble revet bort på 8 minutter da forhåndssalget startet i februar, men nå har du altså sjansen til å sitte ringside på denne spesielle kvelden likevel!

 

I samarbeid med LiveMusicStage og Monster skal altså siste kvelden med gjengen dokumenteres og deles med verden!

 

Du har to valg i forhold til å få tilgang på konserten: du kan se den live på kino i et uttall byer. Her kan du se konserten live sammen med andre Kaizerfans: Stavanger, Sandnes, Sandvika, Lillestrøm, Tønsberg, Skien, Bergen, Larvik, Trondheim, Asker, Oslo (Ringen Kino). Billetten koster kr 200, altså 50 kr mindre enn det vi først gikk ut med!

 

Den andre måten er å se den på er ved hjelp av din egen datamaskin eller TV.  Da registrerer du deg bare hos LiveMusicStage og betaler 5 Euro (40Kr) som er prisen for streamingen. Denne registreringen kan du gjøre når som helst.

 

Alle land har tilgang på direktestreamen når den går ut, så det er altså ingen geografiske begrensninger i forhold til visning. Båndbredden din vil avgjøre kvaliteten på overføringen, men vanlig båndbredde skal fungere helt fint.

 

-       Vi har holdt på å kartlegge muligheten for å streame vårt siste show i noen måneder, og er veldig glade for at det nå ordner seg, forteller Geir Kaizer til Kaizernews.

 

-       Det er nok mange som gleder seg over dette!

 

-       Tatt i betraktining hvor fort denne konserten solgte ut så er det jo åpenbart at interessen er stor og at mange som ønsket det ikke får muligheten til å være til stede på selve konserten. Vi vil gjerne ha med HELE Kaizerfamilien på denne festkvelden, uavhengig av geografisk lokasjon og om du har billett eller ei, så nå er det veldig stas å endelig kunne invitere alle inn!

 

-       Blir konserten liggende på siden til LiveMusicStage etter 14 september, og vil det bli en utgivelse av denne konserten på sikt?

 

-       Grunnen rettighetsorganisasjoner så kommer den ikke til å bli liggende, så det er først og fremst en der-og-da-ting. Vi drømmer om å samle all verdens Kaizerfans om en siste durabelig felles konsertfest!  Hva som eventuelt skjer med opptaket senere har vi ingen formening om per nå. Vi har dvd/bluray utgivelsen fra Operaen på trappene i høst, den sendes ut til crowdfunderne i løpet av en uke nå og kommer i butikk tidlig desember, så lenger enn det har vi ikke tenkt. Å gi ut noe mens bandet er nedlagt virker litt rart, men vi får se det an etterhvert!