News: Kaizere på europatur
Posted: Oct, 3, 2012

(Foto: Geir Zahl. Utlandet byr på godt hagegnomutvalg. Her har Terje funnet noen i Frankfurt)

 Et heftig turnerende Kaizers Orchestra er for tiden på Europaturné !

 

-       Vi spiller 22 jobber bare i mars, så det er travle tider, forteller den stadig omreisende Teje Kaizer fra gatelangs, Frankfurt.

-       Vi er i gang med europadelen av turneen nå, begynte i Bern i går og tar turen via Tyskland, Holland, Danmark og Sverige før vi ender opp på Røros lørdag den 17 mars. Vi gjør færre europa-giger med Volum to enn vi gjorde med nummer  én, men noen blir det jo likevel. Nok til at vi får tatt en tidlig vår iallefall, veldig fint vårvær her i Frankfurt i dag. Nydelig det.

-       Dere spiller ikke de byene dere vanligvis spiller i Europa, hvorfor ikke?

-       Nei, vi skipper de fire tyske byene vi har best following i faktisk, altså Hamburg, Berlin, Köln og München denne gangen, til fordel for noen mindre byer som frankfurt, Leipzig og Düsseldorf. Det har med å gjøre at vi var i de byene for ett år siden og at vi skal sannsynligvis tilbake i forbindelse med Volum tre neste år igjen, så bookingen vår her nede mente det ble litt for tett å gjøre tre runder på de samme stedene på tre år, så nå sprer vi det ut litt heller.

-       Der dere i fjor faktisk spilte flere jobber i utlandet enn i Norge er dette et utpreget ”norsk” år?

-       Ja, vi hadde lyst til å virkelig gå til verks i Norge denne gangen og gjøre vår mest omfattende turné siden 2006. Det har gått veldig bra så langt og vi gønner jo bare på fremover også, kun avbrutt av påskeferien i april.

I dag spiller bandet sin eneste konsert i Holland på denne turneen, på Tivoli i Utrecht !