News: License to ill !
Posted: Sep, 19, 2012

Virusalarm!!  Kaizers Orchestra lanserer idag mobilapplikasjonen "The Kaizervirus", som gir Kaizerfansen muligheten til å spre musikken deres som virus. Nå overlater de spredningen av det første viruset “Aldri vodka, Violeta” til en av sine mest dedikerte fans - Steffen Berland fra Rossland.

 

Med iPhone og Android-applikasjonen, The Kaizervirus, er det fansen som bestemmer hvem som først skal få tilgang til låter fra det kommende albumet "Violeta Violeta Vol III". For å få låtene må telefonen bli smittet av virus som representerer ulike låter. Smitten overføreres kun når man er i fysisk nærhet av en smittebærer. Jo flere som blir smittet, desto flere virus slippes gjennom applikasjonen. 

Blant over 1200 søkere valgte bandet å gi ansvaret med å lansere det første viruset til Steffen Berland fra Rossland.

  -  - Steffen imponerte oss med sitt engasjement og sin forståelse for hvordan virusene kan spres. Han er genuint opptatt av at fansen skal få tilgang til låtene så fort som mulig. Enten de er fra Oslo, Namsos eller Tvedestrand. Steffen blir å regne som Kaizers syvende medlem i dagene som kommer, sier vokalist i Kaizers Orchestra, Janove Ottesen.

Applikasjonen som kan lanseres idag på www.kaizervirus.com ! Appen er den første av sitt slag og gir ikke bare Kaizers Orchestras trofaste fans tilgang til låtene først, den gir dem også kontroll over lanseringen av albumet. Lanseringsdatoen er avhengig av hvor raskt virusene sprer seg. På denne måten er det fansen som avgjør når albumet skal gis ut.

  - - Jeg føler et ganske stort ansvar og merker allerede trykket fra andre fans som vil ha viruset. Jeg har fått mange hundre flere følgere på Twitter og Instagram. Og veldig mange venneforespørsler på Facebook, sier Steffen Berland. Nå skal jeg til Torgallmenningen for å møte venner og spre det første viruset. Deretter drar jeg til Oslo for å spre det videre der, fortsetter han.

The Kaizervirus er gratis og kan lastes ned gjennom www.kaizervirus.com