News: Kaizers til New York!
Posted: Mar, 7, 2013

Byen som aldri sover får nok en grunn til å holde seg våken når Kaizers kommer til byen for å spille en one-night-only-gig i New York Metropolitan Museum den 16 mai! Billetter legges ut i morgen kl to norsk tid!

 

- Vi har hatt tilbud i ti år nå fra England, USA, Asia og alle slags rare steder, og sagt nei, fordi det ikke har passet inn i planene våre og vært for kostbart. Men så hadde vi lyst til å gjøre noen ekstraordinære ting på denne siste runden, dra til nye steder og kombinere spilling med ferier i byer vi liker. Ta med familie og venner og gjøre litt mer ut av det enn å bare haste av gårde samme natt som vi har spilt konsert. Det var den tiden, nå.

 

- Først KoKo i London altså, så nå altså selveste New York Metropolitan Museum. Svære greier?

 

- Vi er jo et ukjent band utenfor Europa, men det finnes likevel de som kjenner til oss, så når vi ga våre kontakter i New York go på å lufte idéen så tente daglig leder på the Met på den. Hun er veldig flink til å booke inn nye og alernative ting så hun mente at vi ville passe perfekt inn i det nydelige Grace Rainey Rogers auditoriumet. Det tar 700 mann og tilhører den egyptiske vingen av museumet. Et nydelig rom, og etter Operakonsertene i Oslo er vi jo inne i dette med å spille for et sittende publikum i en distingvert sal, så dette kan bli riktig så fint.

 

- Og den eneste nordmannen som har spilt der før dere er Leif Ove Andsnes? - Ja, de sier så, vi er i celebert selskap. Og så er det første gang vi spiller i USA, det er jo veldig stas å få gjort det også en gang i løpet av karrieren, selv om det blir en one night only in America-type ting. Morsomt det da, hehe.