News: Opera-konsertene med KORK i salg fra 19 mai!
Posted: May, 14, 2012

(Foto: Helge Mikalsen for VG. Kaizers Orchestra fremfører Volume III i Operaen i januar 2013)

På lørdag, 19 mai, klokka 10 åpner billettsalget for neste års store Kaizer-event, Kaizers Orchestra i Operaen med KORK !

Du kan kjøpe billetter ved å ringe 21 42 21 21, eller handle via operaens nettsider. Foretrekker du nettløsningen og vil være tidlig ute kan det være en fordel å registrere seg som bruker før man kjøper billett, da man må være registrert bruker for å få handle billetter i operaen. Link til den norske opera og balletts nettside finner du forøvrig HER!

Kaizers Orchestra fremfører hele Volume III, samt et utvalg sanger fra sin ellers rikholdige katalog, sammen med den norske stoltheten Kringkastingsorkesteret (KORK), for anledningen under ledelse av Erlend Skomsvoll, som også har arrangert alle låtene for orkester.

Premieren går av stabelen 22 januar og til sammen er det satt av fem kvelder på hovedscenen til disse konsertene, fra 22 til og med 27 januar. Alle disse konsertkveldene legges ut for salg den 19 mai!

- Det skal en del til for å overgå alt det vi allerede har fått være med på i Kaizerkarrieren, men dette må nok sies å være en god kandidat til å toppe alt, sier Janove Kaizer til Kaizernytt.

- Og dette er ikke bare et rockeband som klesser på masse blås og stryk på rockesangene sine. Materialet på Volume III er lagd med tanke på orkestrering fra dag én. Både sjangermessig og kompositorisk er Volume III tilpasset dette grandiose formatet. Vi har hatt dialog med Erlend om sangene og utvekslet arrangementer i løpet av en lang periode nå, før vi endelig ble ferdige med band-delen av innspillingen nå i helgen. Dette blir rett og slett storslått, og det mer enn folk kan ane, vil jeg påstå!

- I januar 2013 vil det være 12 år siden dere sto på scenen på Garage i Bergen foran halvfull sal og skramlet av gårde og knapt kunne spille, det har skjedd ting siden da!

- Javisst, det har vært en rivende utvikling. Vi har hele tiden klart å holde det interessant musikalsk for vår egen del, og pushet grensene, både kompositorisk og spillemessig, samtidig som vi har vært åpne for å eksperimentere musikalsk og ta inn nye elementer hele tiden. Alt dette har endt med at vi spiller i norges flotteste konsertsal sammen med et 64 manns symfoniorkester i januar neste år, og det er jo fantastisk. Vi gleder oss !

Det blir rift om billettene, så her er det bare å hive seg rundt og være beredt den 19 mai klokka ti !

Les også VG sak om dette fra 9 mars.