News: Pledge update!
Posted: May, 27, 2013


 (Foto: Paal Audestad) Snart kan du få se en aften i Operaen med Kaizers og KORK på DVD!

Det er kun noen få dager igjen av crowdfunderen Kaizers Orchestra satte i gang for å finansiere opptak av sitt storslåtte Operashow sammen med KORK. Kaizernews tok en prat med Geir Kaizer for å få en oppdatering.

 Sjekk ut Kaizers Opera-dvd crowdfunding HER!

-       Først og fremst: Prosjektet er for lengst realisert, det vil si at vi har fått inn nok penger til at det blir DVD og Bluray. Opptellingene er klare og vi trykker dermed 800 DVD´er og 500 Blurayer.

-        Det er altså ikke mulig å pledge lenger?

-        Nei, pledgen er over og antallet eksemplarer er nå satt.

-        Prosjektet ble realisert i løpet av et par dager, er det derfor dere ikke har fått solgt mer enn 1300 eks tilsammen?

-      Det er jo en utradisjonell måte å selge noe på, spesielt i Norge, så sånn sett er vi fornøyde, egentlig. I ettertid viste det seg at vi kanskje satte minimumssummen litt lavt, det ble gjort i samarbeid med pledgemusic i England og de hadde jo aldri hørt om oss, så de syntes jo vi var veldig vågale med den summen vi satte som grense. Det viste seg jo raskt at den var oppnåelig, da, Kaizerfansen vet du.  Nå ligger vi jo på 269 %, prosjektet er fortsatt langt fra fullfinansiert, men resten spytter vi i selv. Som sagt så er denne utgivelsen unik, da den er signert av bandet og har en annen lay out enn den ordinære versjonen som kommer senere i år.

-       Og hvordan ligger dere an i forhold til utgivelse, dere har snakket om release i juni?

-       I løpet av juni har vært planen vår ja. Som vanlig har vi tatt litt vann over hodet kalendermessig, og vært litt travlere enn vi hadde trodd. Vi er dermed litt forsinket, men per akkurat nå er vi helt i sluttfasen av både billedmiks og lydmiks og cover-layout arbeid, så vi satser på å sende ut i slutten av juni!

-       Hva med audiodownlaoaden?

-       Den kommer samtidig med DVD og Bluray´ene.

-       Dette gjelder også posterne, da?

-       De har vi håp om å få sendt ut i begynnelsen av juni!

I samme slengen kan vi minne om filmprosjektet "The accidental rockstar" som også trenger midler for å få fullfinansiert sitt prosjekt. Det finner du mer om HER!