News: Radiorekord for Kaizers!
Posted: Oct, 14, 2011

Andresingelen fra Volum II, "Drøm videre, Violeta" noterer seg med sin tredjeplass for tidenes bestenotering på radiolistene for Kaizers Orchestra !


(Foto: Geir Zahl.  Nok en grunn til å sprette champagnen for Terje og Janove!  Her fra en annen anledning, i Luxembourg tidligere i år)

Du kan også se Igor Devolds dokumentarmusikkvideo til låten her!

Se trailer til "Kaizers Orchestra live i Spektrum" her !

Det notoriske albumbandet har altså gått fra å være nettopp det til å i det siste komme godt overens med etermediet. Først karret altså hovedsingelen fra Volum I, "Hjerteknuser" seg opp til en femteplass på radiolistene tidligere dette året, og nå har altså "Drøm videre, Violeta" nådd tredjeplassen, og det bare i sin tredje uke på listene! Det trenger med andre ord ikke å stoppe her !

 

- Kjempestas! Dette betyr jo i praksis at andre kanaler enn P3 har funnet det for godt å faktisk spille Kaizers, det er jo det som er forskjellen nå i forhold til før, analyserer Janove Kaizer på telefon fra Stavanger.

- Ja, gratulerer med det, hadde dere forventet dere dette?

- Forventninger skal man være forsiktige med i vår bransje, vet du, men det er jo ingen tvil om at vi har god vind i seilene for tiden. Det skjer mye rundt oss om dagen, vi har nettopp sluppet ny singel, vi har release på både Volum II, Spektrum dvd og teaterstykket "Sonny" 11 november, vi har store turneplaner for neste år og vi jobber samtidig med å lage Vol III. Når vi i tillegg da klarer å komme opp med noe radioene vil spille så er det jo bare å kjøre på, mye vil ha mer !

- Hva kan du si om denne dokumentarmusikkvideoen dere nå tilgjengeliggjør?

- Vi har ikke noen tradisjonell musikkvideo til dette albumet foreløpig, så Igor Devold har laget denne for oss istedet. Igor driver og følger oss litt omkring her og der, og har vel en plan om å lage en eller annen form for Kaizerdokumentar på et eller annet tidspunkt, så dette er vel som en liten forsmak på den da. Litt sånn oppsummering-av-året-video dette, med hovedvekt på Øya og Roskilde opptredene vi gjorde. Veldig fin, brings back memories!