News: Det er fortsatt billetter igjen!
Posted: Aug, 14, 2013

Kaizereraen nærmer seg slutten, men det er fortsatt billetter igjen!

Det gjenstår 11 Kaizerkonserter før brekkjernet legges til hvile. Men har du enda ikke skaffet deg billett til et av de siste Kaizershowene så skal du vite at det fortsatt er håp. Det er fortsatt billetter igjen til TO av de elleve konsertene. Ikke bare det, vi snakker om to av Kaizernes all-time favorittbyer: Koengen i Bergen den 31 august og DNB Arena i Stavanger den 6 september!

Kjøp billetter til Koengen den 31 august her!

Kjøp billetter til DNB Arena den 6 september her!

- Det har vært en fantastisk festivalsommer så langt, sier Janove Kaizer.

- Vi nyter det som blir vår siste festivalsesong på en stund, masse folk og god gass har det vært. Veldig gøy, og vi er i kanonform!  Vi har vært så oppe at vi på et tidspunkt der måtte teste om vi faktisk kunne gå på vannet!

Akkurat det ble faktisk filmet, se videoen HER!

- Wow! Men det er litt forskjell på festivaler i forhold til slik dere nå avslutter turneen, med konserter dere arrangerer selv?

- Ja, det er det. På festivaler er det et mer variert publikum, det vil si ikke nødvendigvis bare folk som vil se oss, i tillegg må vi forholde oss til tidsbegrensninger på festivaler. På egne konserter, som de vi skal ha i Oslo, Bergen og Stavanger nå, står vi litt friere fordi vi vet det er Kaizerfans som kommer og fordi vi kan spille lenger. Vi står litt friere i forhold til alt, rett og slett.

- Det vil si at dere også kan eksperimentere litt mer med setlisten og velge egne oppvarmingsband for eksempel?

- Ja visst. På Volume II turnéen spilte vi 60 forskjellige sanger, det var veldig gøy så det prinsippet har vi tenkt å ta inn igjen til siste bolken nå. Variere litt mer, trekke noen kaniner opp av hatten, se hva som skjer da. Men så har vi jo har en stamme av sanger vi spiller hver kveld også, så helt wacko blir det jo ikke uansett. Håper virkelig at folk tar turen og blir med på dansen den siste Kaizermåneden nå, blir mer gøy da!