News: Siste dans -feiring på Smelteverket 14 september!
Posted: Sep, 9, 2014


(Det blir Kaizerhelg på TV2 i helgen! Bandets tre siste DVD-utgivelser vises i sin helhet på fredag, lørdag og søndag. Bor du i Oslo kan du også komme på Kaizerfest på Smelteverket på søndag!)

 

På søndag 14 september er det ett år siden Kaizers Orchestra gikk av scenen for siste gang. I denne anledning, samt for å feire utgivelsen av denne konserten på DVD og blu-ray, arrangerer Kaizers i samarbeid med TV2 og Jan Vardøen Kaizerfest i Smelteverket! (Smelteverket ligger forøvrig i kjelleren i mathallen på Grünerløkka i Oslo). Velkommen til verdens lengste Kaizerdag i norges lengste bar!

 

MERK: For å få adgang må du ha billett. Den kan du kun hente her:

http://wwwkaizersno.ticketleap.com

Når du kommer inn på siden må du taste inn event key: Siste dans

 

Merk ellers også følgende: Det legges ut 150 billetter, arrangementet har gratis entré, det kan maks hentes ut to billetter per pers, og aldersgrensen på Smelteverket er 20 år!

 

 På denne Kaizermaratonsøndagen blir det gjensyn med de tre siste live-utgivelsene Kaizers har sluppet: ”Live i Spektrum”, ”En aften i operaen” og ”Siste dans” på storskjermer. Ellers kan vi også by på et møte mellom Igor Devold, regissøren bak ”The accidental rockstar” og filmens hovedrolleinnehaver, Helge ”Omen” Risa. ”The accidental rockstar” har premiere tidlig neste år, les forøvrig mer om den her. Konfransier Asbjørn Slettemark tar også en prat med Rune og Geir og så blir det et nettmøte med Janove utpå kvelden. I tillegg kan vi friste med mat og drikke fra Jan Vardøens ypperlige sortiment samt gjensmak av det famøse  Kaizerbrygget fra Lervig.

 

Velkommen til en uhøytidelig feiring av Kaizers Orchestra! Husk at du kan komme og gå som du vil i løpet av dagen og velge fritt hva du vil ta del i. Men billett må du altså ha for å komme inn.

 

Program:

Kl 14.        Dørene åpner. 

Kl 14:50    Konfransier Asbjørn  Slettemark ønsker velkommen!

Kl 15         Live at Oslo Spektrum

Kl 17         Helge og Igor presenterer The Accidental Rockstar, viser klipp fra filmen, muligens spørsmål fra fansen.

Kl 18         En aften i Operaen.

KL 19:45 Introduksjon Siste Dans, kort intervju med Geir, Rune og Helge

Kl 20         Siste dans

Kl 24         Dørene stenger

 

Ellers blir det Kaizerhelg på TV2 denne helgen!  Sjekk link her!