News: Spektrum!!!
Posted: Feb, 4, 2011

(Foto: Paal Audestad. De peaker nå, Kaizers Orchestra!

I dag er det én uke til det braker løs for tidenes Kaizerfest i Oslo Spektrum!

I tillegg kan vi med glede annonsere at konserten skal filmes av produksjonsfirmaet Monster, med tanke på dvd-utgivelse til høsten, så her er det bare å ta på finstasen og gre håret før gig!

I forbindelse med senere dvd-salg vil bli delt ut en verdikupong til en verdi av 50 kr ved inngangen og i merchen, som siden kan anvendes på Platekompaniet. Har man verdikupong kan man altså kjøpe dvd´en til 149 kr i stedet for kr 199, som vil bli vanlig utsalgspris. Dette gjelder eksklusivt for Platekompaniet, og dvd´en er planlagt utgitt ca november 2011.

Kaizers legger opp til en skikkelig helaften denne kvelden, og har invitert sine tidligere one-man-supportacts for å varme opp. Micke From Sweden kommer, Geoff Berner kommer fra Canada i tillegg til at den pågående turnésupport Jarle Bernhoft også spiller før Kaizers entrer scenen. Dørene i Spektrum åpnes kl 18:30, så går ting slag i slag med band fra ca 19:15 før Kaizers går på scenen kl 21.

Etter konserten blir det offisielt Kaizer afterparty på Rockefeller med liveopptredener fra topp tre fra "Hjerteknuser" konkurransen i høst. Det vil si Moi, Rolffa og Asiago. Kaizers kommer selv til å henge på festen, og hvem vet, kanskje blir det noen overraskelser  her også...

I tillegg kan vi nevne at det kommer noen eksklusive godbiter i merchen spesielt for denne Spektrumkonserten. Det blir trykket opp en limited edition konsertplakat i 100 eksemplarer, et Violeta inspirert design i gullfolietrykk på tykt kvistet papir, en slags rolls royce versjon av plakatkunst, nummererte og eksklusive plakater for denne konserten. Prisen kommer til å ligge på 300 kr per plakat.  I tillegg trykkes det en eksklusiv lim ed Spektrum t-skjorte for anledningen.

Konserten er så godt som utsolgt, men det er noen få billetter igjen,  disse ledige plassene er oppe på vingene og har såkalt "restricted view", de er dermed også litt rimeligere ( kr 350). Det er satt opp egne skjermer slik at folk på disse plassene også får sett det som skjer på scenen.

I det hele tatt ligger forholdene perfekt til rette for en heidundranes Kaizer kveld i Oslo´s storstue, med utsolgt hus og et band i toppform!