News: Turnéåpning og ny merch!
Posted: Nov, 2, 2011

En av de eksklusive plakatene ser du her.

Ikke nok med at de for sjette gang på seks mulige forsøk topper VG-lista med et studioalbum i dag, for i fortsettelsen byr dagen på turnéåpning på Folken i Stavanger!

- Folken er vel kanskje vår aller mest naturlige hjemmebane. Da vi ikke visste at det fantes en verden utforbi jæren og Stavanger var det å spille på Folken det største man kunne oppnå. Vi har vel fått et litt mer nyansert syn på verden nå, men det er fortsatt spesielt å spille på Folken. Atmosfæren her er spesielt bra, sier Terje Kaizer til kaizernews. Han er også merchandice-ansvarlig i bandet, så vi spør han om det er noe nytt i merchboden denne gang?

- Klart det er det! Ny plate og ny turné gir alltid nye muligheter på merchfronten, så også denne gang. Vi har jo de "vanlige" tingene, hoods og t-skjorter, denne gang med artwork fra det nye universet, samt noen med klassisk Kaizer-artwork, så har vi vinyl av ymse slag, og så har vi funnet noen eksemplarer av "Våre demoner" på lageret som vi tenker at det er bedre å selge til fansen enn å ruge på selv. Er det noe igjen av lim ed versjonen av Volum I så kommer vi til å selge de og, men det har vi ikke helt oversikt over per akkurat nuh...

- Dere hadde et nytt konsept på gang i merchboden også, fortell!

- Ja, vi har en nyhet til de der ute som setter pris på god plakatkunst. Vi kommer til å selge Martin Kvammes (som har laget coverarten, til Violeta. red anm.) nydelige Kaizer-art silketrykk plakater på konsertene fremover. Det er snakk om fire forskjellige plakater, alle er trykket i et begrenset opplag på 200 stk. De er alle unike i det at de er nummererte og signerte av bandet, og hver kveld legges 25 stykker av hver plakat (ikke til sammen, som vi kom i skade for å skrive her tidligere) ut for salg til en pris av 200 kroner per plakat.

- Og ellers, er det god og nervøs stemning i leiren foran konserten i kveld?

- Litt spent er det jo, helt klart. Det er liksom uansett hvor mye og hvor godt man forbereder seg, det blir alltid noe annet når man kommer på scenen foran 700 elleville fans. Men vi tror det skal gå bra, og vi gleder oss jo masse!

Konserten i kveld begynner altså klokken 21! I morgen, lørdag, går bandet på kl 22!

Ellers kan vi minne om at bandet stiller til platesignering på Platekompaniet i Stavanger i morgen kl 14!