News: Volum II signeringer og informasjon!
Posted: Jul, 11, 2011

11.11.11. blir en merkedag i Kaizerhistorien, med utgivelser av Volum II, Spektrum dvd og premiere på teaterstykket "Sonny" på Rogaland Teater. Er du i Oslo denne dagen kan du også hilse på gjengen!

 

Kaizerne er i Oslo første halvdel av den storslåtte releasedagen og stiller opp til platesignering på Platekompaniet på Oslo City klokken, ja du gjettet det, 11. Så bærer det over fjellene til Stavanger, rød løper og premiere på "Sonny" klokken seks. Og kjenner vi de karene rett stopper det ikke der heller!

 

Lørdag den 12 klokken 12 stiller de nok en gang med penn i hånd, denne gangen på Platekompaniets butikk i Stavanger sentrum. Før de klokken 15 tar turen noen kilometer sør til den samme musikk-kjedens lokaler på kjøpesenteret Kvadrat, også her med skrivekløe og hilsetrang!

 

Om, og eventuelt når, det blir platesigneringer i andre byer, kommer vi tilbake til i god tid!


Volum II:

Og, for de av dere som lurer på dette med formater og tilgjengelighet på de kommende utgivelsene, her tenkte vi å presentere litt herlig tørr informasjon til dere:

 

Volum II kommer først og fremst som vanlig jewel case cd, i ubegrenset opplag. I tillegg kommer det en preget digipak cd-versjon av albumet, som trykkes i 4000 eksemplarer. Skarpe hoder vil se linken til "Studio tour" versjonen av Volum I her, og de vil ha aldeles rett i den sammenligningen. Vi snakker samme prinisppet og samme opplag, altså ingen ekstraspor eller ekstra dvd eller ekstra noe-som-helst her, for de som lurer på det, bare en preget digipak cd versjon med samme musikalske innhold som jewel case versjonen. Forskjellen er at denne gangen selges digipak versjonen i butikker, dermed får ikke Janove, Geir og Rune sette seg ned sammen og pakke hver enkelt av dem og sende dem i posten til dere, noe de selvfølgelig er svært leie seg for. Preget versjon kan altså bestilles og kjøpes blant annet hos Platekompaniet på nett.

 

Albumet kommer også på vinyl. Vanlig versjon trykkes i 1500 eksemplarer i første omgang, men tilsier etterspørselen det trykkes det opp flere. Denne selges der vinyl selges. I tillegg kommer det en limited, farget (rød), vinylversjon i 500 eksemplarer. Disse deles mellom Platekompaniet og Big Dipper i Oslo, og vil dermed kun være mulige å oppdrive der. Om de er tilgjengelig per nett vet vi ikke helt, men det vet sikkert de nevnte butikkene.

Ellers blir albumet tilgjengeliggjort digitalt fra den 11.11.11. iTunes selger den med cover på pdf, WiMP har den klar fra midnatt, og Spotify byr opp til Volum II lytting så snart de har klarert den i sitt system (forøvrig noe VI ikke har noen som helst kontroll over).


Dvd/Bluray fra Spektrum:

Det var Volum II, så over til Oslo Spektrum konserten fra 9 april i år:

 

Spektrum dvd´en kommer også på fredag. Prisen på den er  kr. 199,50, men for de som har rabattkupong er det 50 kr avslag hos PK. Dvd´en inneholder Spektrum konserten, uforfalsket og i sin helhet, på godt og vondt, samt en 28 minutter lang turnedokumentar, filmet og redigert av bandets egen gitarist Geir Zahl, aka GeezaProductions. I tillegg får man et slideshow fra selve Spektrumkonserten, satt sammen av Kaizer-fotograf Paal Audestad. Som ekstra bonus medfølger en audio cd av konserten, med de fleste og beste sangene fra konserten. På grunn av plassbegrensninger er altså ikke absolutt alle sangene med her.

 

Da håper vi at alle infobehov er dekket og at 11.11.11. blir en gledens dag for alle og enhver, og vel møtt til signeringer !