Terje Kaizer
Terje Kaizer

Kaizers inngår samarbeid med Fretex

24 oktober, 2022

Kaizers donerer ny, gammel, merch til Fretex

- Vi byttet lager for en tid tilbake, Brenneriveien i Oslo rives og renoveres og dermed måtte alt utstyret vårt flyttes. Det var i den prosessen at vi oppdaget disse gamle t-skjortene, forteller Terje Kaizer.

- I stedet for å gå veien om gjenvinning tar vi bare ta snarveien til gjenbruk heller. På denne måten kan t-skjortene få et nytt liv i folks garderober heller, i stedet for å forvitre på lageret vårt eller binde opp masse ressurser i en gjenvinningsprosess. 

- Brukt tøy er i vinden som aldri før, og spesielt offisiell rock-merch, vel?

-"Pre-loved", er det ikke det man sier, når man videreselger klær sånn? Inntektene går uansett til en god sak og vi lever bedre med denne løsningen enn noen annen. Alltid kjekt å bidra med noe bra. Fretex ble begeistret for ideen.

- Dere har selv vært flittige brukere av Fretex i sin tid?

- Vi startet karrieren i Fretex-tøy, vet du. På hele Ompa til du Tour brukte vi gode, gamle, varme, Fretex ull-dresser, så nå tenkte vi at vi kunne gi noe tilbake for all den svetten de hjalp oss å bli kvitt!  Vi synes jo selv at det er noe spesielt med disse t-skjortene og nå håper vi bare at de finner sin match der ute.

Flere artikler