Kaizers Orchestra Evig Pint 2002
Kaizers Orchestra Evig Pint 2002

Evig Pint 20 year!

18 May, 2023

Kaizers Orchestra's second album celebrates its 20th anniversary these days! In this connection, the album comes in THREE versions on viny

- Vi slår tungt på stortromma for vårt andre album, når det nå feirer utrolige 20 år, sier Janove Kaizer.

BUTIKKLINK HER!

- Evig Pint er et utrolig viktig album for oss. Etter at vi hadde overrasket alle, inkludert oss selv, med Ompa til du dør-suksessen var vi veldig gira på å vise en annen side av oss til oppfølgeralbumet. Det resulterte i dette litt tyngre og seigere verket, som er mer orientert omkring gitartung rock enn debuten. Det er også Jon Sjøens siste album som Kaizerbassist. På for eksempel "De Involverte" er han i sitt ess. Så kan du høre han briljere som stryker på "Djevelens Orkester" og "Drøm Hardt".

Se Plateprat episoden der bandet snakker om albumet på YOUTUBE

Det kommer hele tre versjoner av albumet, fortell!

- Vi lagde en eksklusiv Black & Gold versjon av Ompa, da det albumet hadde 20-års jubileum i 2021. Så tenkte vi at det var et morsomt rituale å gjennomføre når albumene fyller 20 år. Gi dem gullklokka, liksom. I tillegg lager vi en farget vinylversjon i tusen eks, og så har vi den ordinære svarte 180 grams klassikeren, da, som er tilgjengelig for alle overalt.

Fordi akkurat den Black and Gold kan kun kjøpes på D2Merch, Soirée og Blåveis?

- Ja. Du må på en av de tre for å få tak i det. (Sjekk butikklink over!)

Vi har nevnt det før, men gjentar gjerne, disse vinylversjonene dere gir ut nå er altså shinet opp og spesifikt remastret for vinyl.

- Det er riktig. Vi har endelig tatt oss bryet å remastre og trykke opp platene våre på en enhetlig og strukturert måte. Katalogen vår har vært litt all over the place tidligere, i litt varierende beholdning og kvalitet, så nå kvalitetsikrer vi selv, og sørger for at alt blir tilgjengelig. Med noen ekstra samlergodbiter på kjøpet, da. Så håper vi at de som liker å høre musikk på vinyl har glede av at vi gjør dette.

Albumet er også digitalt remastret, og kan høres for eksempel på SPOTIFY

 

Flere artikler